Imagen
Al voltant del 90% de les persones adolescents han de millorar la qualitat de la dieta, especialment els nois
El 94 % dels nois i el 89 % de les noies de la Catalunya Central consumeixen fruita, verdura, cereals, llet i derivats làctics amb menys freqüència de la que recomanen les guies alimentàries de la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària. Per
Imagen
Mig centenar de persones proven menús impresos en 3D en la fase de prova de la tesi de Daniel Garcia dins del projecte NutriAlth3D
48 persones, entre les quals hi havia persones amb problemes de deglució i disfàgia, familiars o cuidadors i professionals que treballen directament amb persones que pateixen aquesta disfunció, han participat en la prova de set menús complets
Imagen
L’alimentació d’adolescents de posicions socioeconòmiques desafavorides va empitjorar durant el confinament
Els comportaments alimentaris de les persones joves van canviar durant el període de confinament obligat per la COVID-19 i van empitjorar en el cas de pertànyer a grups socioeconòmics més desafavorits. Són les conclusions principals d’un estudi