Imagen
El MAP+ es dona a conèixer a Argentina amb una mostra de tecnologies aplicades en els àmbits de la salut i social
El MAP+, hub d’innovació i tecnologia al servei de la medicina i l’atenció personalitzades impulsat per la Fundació Althaia, la Fundació Universitària del Bages – UManresa i Avinent, s’ha donat a conèixer a Argentina. Ha estat en el decurs de les
El MAP+, hub d’innovació i tecnologia al servei de la medicina i l’atenció personalitzades impulsat per la Fundació Althaia, la Fundació Universitària del Bages – UManresa i Avinent, serà present en l’ExpoBages, la fira multisectorial de referència
Imagen
Mig centenar de persones proven menús impresos en 3D en la fase de prova de la tesi de Daniel Garcia dins del projecte NutriAlth3D
48 persones, entre les quals hi havia persones amb problemes de deglució i disfàgia, familiars o cuidadors i professionals que treballen directament amb persones que pateixen aquesta disfunció, han participat en la prova de set menús complets
Imagen
El projecte d’impressió d’aliments en 3D posa a prova menús complets i estudia l’impacte en la qualitat de vida de les persones amb disfàgia
El projecte d’impressió d’aliments en 3D adreçat a les persones amb disfàgia, anomenat NutriAlth3D, que lidera la Fundació Althaia amb la col·laboració de diverses institucions i empreses del territori, com l’Escola d’Hoteleria Joviat, la Fundació
Imagen
El MAP+ es donarà a conèixer amb demostracions en directe en el 44è Congrés Mundial d’Hospitals
Seguir en directe una intervenció quirúrgica que es realitzarà a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i conèixer de primera mà els usos de la tecnologia 3D que s’està desenvolupant i aplicant a la comarca del Bages. Són dues de les propostes
Imagen
Althaia, la FUB - UManresa i Avinent creen un ecosistema d’innovació i tecnologia al servei de la medicina personalitzada
La Fundació Althaia, la Fundació Universitària del Bages – UManresa i Avinent han sumat esforços per crear MAP+, un hub d’innovació i tecnologia al servei de la medicina i l’atenció personalitzades. L’expertesa de les tres organitzacions impulsores