Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Sis consells per mantenir el teu nivell d’anglès durant l’estiu

11/06/2024
Has estat treballant de valent durant tot el curs, has aconseguit superar els exàmens i ara tens per davant unes llargues vacances per gaudir d’un merescut descans…! Vols començar el nou curs sense haver perdut la fluïdesa en anglès que has assolit? Aprofita les vacances per mantenir els teus (...)

Imagen

Classe de l'Escola d'Idiomes d'UManresa

Dominar l'anglès obre portes a oportunitats laborals

25/01/2024
En el món actual, altament competitiu i globalitzat, la capacitat de comunicar-se eficaçment en anglès és més que una habilitat: és una necessitat. Enfrontar-se al mercat laboral sense aquesta eina pot ser un gran desavantatge. Però, què passaria si et diguéssim que pots superar aquest obstacle de (...)

Imagen

cursos d'angles estiu

7 motius per fer un curs intensiu d’anglès

El mes de juliol acostuma a ser un bon moment per apuntar-se a un curs intensiu d’idiomes. Per què és una bona idea optar per aquesta modalitat formativa? En aquest post t’expliquem 7 motius per fer un curs intensiu d’anglès. 1. Resultats més ràpids El factor temps d’aquest tipus de curs és (...)

Imagen

Saint George’s Day

17/04/2023
Sabíeu que el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, també és el dia nacional d’Anglaterra? Sant Jordi és de el patró d’Anglaterra i el seu emblema, una creu vermella sobre un fons blanc, constitueix la bandera anglesa i forma part de la bandera britànica, la coneguda Union Jack. L’emblema de Sant Jordi (...)

Imagen

Set expressions angleses per Sant Valentí, el dia dels enamorats

14/02/2023
Totes les llengües tenen expressions pròpies relacionades amb l'amor i l'enamorament. Coincidint amb Sant Valentí, des del Servei d'Idiomes repassem set expressions angleses per celebrar el dia dels enamorats. Sweet nothings: Quan festegen, els amants es diuen “sweet nothings” en veu baixa, és a dir (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte