El curs d'Enologia II dona continuïtat als continguts treballats en el d'Enologia I amb l'objectiu d'aprofundir en el coneixement dels vins blancs, negres, escumosos i generosos. També en els vermuts. S'intensificaran les hores dedicades als tastos.
Imagen
Enologia II
Informació general
Adreçat a
Modalitat
Durada
Calendari
Horaris
Lloc
Carretera d’Igualada C-37z km 91
08242 Manresa
Acreditació
Preu
Programa
23/01/2025. Enologia. Vinificació de blancs i negres II
30/01/2025. Enologia. Vinificació de vins escumosos del món
06/02/2025. Enologia. Vinificació de vins generosos II
13/02/2025. Enologia. Vinagres i Vermuts
20/02/2025. Viticultura. Clima i Varietats
27/02/2025. Viticultura. Sistema de conducció, i treball de sòl.
06/03/2025. Tast
13/03/2025. Tast
20/03/2025. Tast. Defectes
Professorat
Carles Muray
Enòleg del celler Heretat Oller del Mas i Celler Bellaserra. Graduat en Enologia per la Universitat Rovira i Virgili.
Miquel Palau
Enòleg del celler Abadal. Diplomat en Enologia per la Universitat Rovira i Virgili.
Josep Pelegrín
Coordinador de la Diplomatura de Sommeilleria de l'Escola d’Hosteleria de la Joviat. Millor Sommeiller de Catalunya 2014 i 2015 i Mejor Sumiller de España 2016.