Vés al contingut

Notícies

Imagen

Estand d'UManresa al Saló de l'Ensenyament 2023

UManresa presenta el nou grau en Gestió de la Societat Digital al Saló de l’Ensenyament com a principal novetat del curs 2023-2024

La Facultat de Ciències Socials de Manresa impartirà a partir del proper curs un nou grau en Gestió de la Societat Digital, el primer que s’impartirà a Espanya. Aquesta és la principal novetat per al proper curs que UManresa presenta des d’avui i fins al 19 de març al Saló de l’Ensenyament, que ha obert portes al recinte de Fira de Barcelona.

El grau en Gestió de la Societat Digital està pensat per formar professionals capaços de liderar projectes de transformació digital dins de les empreses, institucions i organitzacions del tercer sector. Incorpora continguts pensats per dotar els seus graduats d’una base molt sòlida de coneixements tecnològics, d’anàlisi de dades i de lideratge d’equips multidisciplinaris, que es completa amb un punt de vista humanístic. La formació es farà en format semipresencial, constarà de quatre cursos i comptarà amb 40 places de nou accés. En total caldrà fer 240 crèdits i la metodologia que s’utilitzarà serà activa i innovadora, basada en estudi de casos, aprenentatge basat en reptes o projectes, seminaris interdisciplinaris, simulació per a l’entrenament d’habilitats, etc.

Aquest nou grau se suma a la nova oferta de títols de la UVic-UCC per al curs que ve, que també creix amb el nou gran en Odontologia i el nou grau en Audiologia que impartirà la Facultat de Medicina. En el cas del grau en Odontologia formarà experts en salut bucodental. La formació s’impartirà a Vic durant els primers tres cursos i els dos darrers a Manresa, a la Clínica Universitària. El nou grau en Audiologia General, pendent de verificació per part de l’Agència de Qualitat Universitària (AQU), és un grau pioner per formar  professionals especialitzats en audiologia, atesa la importància que la salut auditiva està adquirint en la societat. En aquest cas s’impartirà en modalitat semipresencial al Campus Vic.

Novetats al Campus Professional UManresa

Pel que fa a les novetats per al nou curs al Campus Professional UManresa, s’han ampliat el nombre de convenis amb centres europeus per afavorir la mobilitat dels estudiants de formació professional superior, en el marc del programa Erasmus. L’alumnat dels CFGS d’Administració i Finances, Comerç Internacional, Educació Infantil i Pròtesis Dentals tindrà diferents opcions per fer estades en diferents països europeus, tant formatives com per a pràctiques professionals. A més, el Campus Professional UManresa posarà en marxa una oferta formativa d’especialització en digitalització i ús de les TIC en el disseny de peces dentals fixes i removibles per a persones que hagin superat el CFGS de Pròtesis Dentals.

Nous postgraus a UManresa

L’oferta de formació contínua de la UVic-UCC fa un pas més arran d’un acord estratègic en l’àmbit d’empresa assolit entre els campus Vic i Manresa, que han sumat esforços per elaborar, per al curs 2023-2024, una proposta conjunta de programes que inclou un màster en Direcció Comptable, Financera i Tributària; un postgrau en Direcció de Persones a les Organitzacions; un postgrau en Comunicació Científica o un màster en Gestió i Màrqueting Esportiu. Aquest acord obre un camí per reforçar la formació contínua de tota la UVic-UCC.

Entre les propostes destaquen programes consolidats com el màster Executiu en Administració i Direcció d’Empreses (EMBA) per preparar professionals amb una visió global de l’empresa, en format híbrid i amb sessions a Vic i a Manresa; el nou màster en Màrqueting Digital & Commerce, també en format híbrid i compartit entre Vic i Manresa, i una nova edició del màster universitari en Alimentació i Sostenibilitat i del de Pedagogia Montessori (0-6 anys), que s’obre cada 2 anys.

A més, l’Escola de Postgrau d’UManresa posa en marxa tres nous programes vinculats a les Ciències de la Salut. S’estrenarà el postgrau en Fisioteràpia Comunitària, que s’impartirà amb el Campus Vic; el postgrau en Trastorns Alimentaris Pediàtrics, conjuntament amb l’institut EPAP (Portugal), i el postgrau en Salut Mental Comunitària, amb col·laboració amb la Càtedra de Salut Mental de la UVic-UCC. En l’àmbit de l’Educació, per primera vegada s’oferirà el postgrau en Educació Emocional: Escola, Família i Societat, una formació centrada en les persones i en el seu benestar emocional reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna pregunta, nosaltres tenim la resposta

Contacte