Vés al contingut

Notícies

Imagen

El director del grau en Podologia, Xavier Ortas, amb el president del Col·legi de Podòlegs de Catalunya, Manuel Pérez, i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Mireia Torralba

Àmplia representació d’UManresa al 52è Congrés Nacional de Podologia

Una quinzena de persones vinculades al Grau en Podologia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa van participar en les diferents activitats de la 52ena edició del Congrés Nacional de Podologia, que es va celebrar a Barcelona els dies 6 i 7 d’octubre amb el lema “La formació deixa empremta”. 

Organitzat pel Consejo General de Colegios Oficiales de Podólogos de España i pel Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya, el comitè científic del Congrés ha comptat amb la presència dels docents d’UManresa Lluís Miquel Riu, Xavi Ruiz Tarrazo i de Javier Pascual Huerta, professor col·laborador de l’Escola de Postgrau de Salut de la Universitat.

La participació de docents del Grau, de docents col·laboradors i de professorat de l’Escola de Postgrau s’ha concretat en activitats com la taula de debat d’”Ecografia i ecointervencionisme en Talàlgies. Sabem on som”, amb Bernat Cabestany; i el taller “Brain4Feet: Tot el que volia saber sobre el poli, però mai es va atrevir a preguntar”, amb Sergi Prades. Cabestany va participar també en la conferència titulada “Cirurgia: continua havent-hi avenços en el primer radi? Actualitzant la cirurgia del HAV”. El docent col·laborador Antonio Gómez Bernal va intervenir en una taula de debat sobre “Biomecànica i suports plantars. Quina és la teva recepta preferida?” i a una conferència sobre “Biomecànica esportives”.

Dos docents col·laboradors d’UManresa van ser a les ponències lliures sobre cirurgia: Luca Avagnina i Lluís Castillo. A la conferència sobre “Farmacologia en podologia”, Sergio Miralles, professor col·laborador, hi va fer una aportació sobre la profilaxi antibiòtica en cirurgia. A més, amb Joan Lozano van parlar de les complicacions en cirurgia podològica en un debat sobre el tema. Sergi Prades, que va intervenir en el taller de Brain4Feet també va ser present en un debat sobre la divulgació en salut a xarxes socials, parlant de la seva experiència. Eugeni Llorca, també docent de l’Escola de Postgrau d’UManresa, va participar en un taller sobre evolució de les modificacions ortopèdiques. 

A banda del professorat, al Congrés també hi van intervenir dos antics alumnes de la Universitat, jordi Samaniego, Melchor Lladó i Simoni Moroni. Els dos primers van intervenir en un col·loqui sobre les unitats de peu diabètic a Espanya, mentre que Moroni va participar en un taller sobre ecografia i en un taller sobre intervencionisme ultra mínimament invasiu dels neuromes de l’avantpeu. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte