Simposi benèfic internacional en Podologia pediàtrica

Simposi podologia pediàtrica

 

El Simposi benèfic internacional en Podologia pediàtrica té per objectiu convertir-se en un espai de debat i reflexió sobre les pràctiques en podologia pediàtrica. El programa inclou sessions teòriques i pràctiques, classes magistrals i taules rodones a càrrec d'especialistes com la Dra. Angela Evans, professora titular de la Universitat de La Trobe, i voluntària i ambaixadora del projecte Walk for Life.

 

La jornada es realitzarà el 18 d'octubre de 2017 a les instal·lacions de la Universitat de Barcelona i tindrà servei de traducció simultània. L'assistència al simposi té un cost d'inscripció de 50€ en benefici de Walk for Life Foundation, un projecte d’integració del tractament Ponseti al sistema sanitari de Bangladesh, i Lion Mukhlesur Rahman Foundation.

 

Aquest simposi internacional és fruit de la col·laboració entre la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i el Màster en Podologia pediàtrica de la Universitat de Barcelona en aquest àmbit, tant en formació contínua com en investigació.

simposi podologia pediàtrica

DATA I HORARI
Dimecres, 18 d'octubre de 2017
de les 8.30h a les 18.30h

LLOC
Universitat de Barcelona
Campus Bellvitge
Sala de grau del Campus Bellvitge
Av. Mare de Déu de Bellvitge, 3,
08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

PREU
50€
En benefici dels projectes de la Fundació Walk for Life i Lion Mukhlesur Rahman Foundation.


organitzen

UManresa

amb el suport de

i la col·laboració de

Can Peu

 

 

Catalana de Podologia

 

 

Fresco

Herbitas

Namrol

 

Podiatech

Podoibérica

Queisalos

Zapatos cómodos