serveis per a empreses

serveis lingüístics a mida d'empreses i institucions

traduccions i correccions

El Servei d'Idiomes UManresa compta amb un departament de traducció, correcció i interpretació constituït per un equip de lingüistes qualificats i experts, amb una llarga experiència professional. Per a nosaltres, cada projecte és únic i per això oferim un servei fet a mida que garanteix resultats fidedignes, culturalment adaptats i de gran qualitat.

 

Traduccions

  • Gran nombre de combinacions de llengües.
  • Diferents tipologies de textos i àrees temàtiques: textos acadèmics, tècnics, jurídics, comercials, mèdics, estudis de mercat... 
  • Traduccions jurades

Correcció i edició de treballs originals o textos traduïts per tercers.

Interpretació de conferències, reunions de treball o d'acompanyament.

Adaptació o localització de textos, amb l'objectiu de garantir que totes les comunicacions reflecteixin els principis de la marca i tinguin en compte possibles diferències culturals que poden repercutir en l'èxit o el fracàs del desplegament de productes i serveis en altres territoris.

formació en idiomes

formació en idiomes

La nostra formació en idiomes per a empreses està pensada per adaptar-se al màxim a les necessitats de cada companyia i cada sector industrial.

 

Amb aquesta finalitat, posem a disposició dels nostres clients una varietat de formats formatius que permetin millorar el domini d'idiomes del seu personal, des de cursos convencionals fins a classes de conversa, passant per cursos especialització en competències determinades com poden ser l'atenció telefònica, la preparació de presentacions, el comerç o la negociació internacional.

 

Cada curs es dissenya de manera exclusiva per a cobrir les necessitats reals de l'empresa i els participants en el curs, tenint en compte aspectes com la quantitat de persones a formar, les responsabilitats laborals específiques dels participants i la disponibilitat horària.

 

Informació addicional sobre la docència del curs 2020-21 (COVID-19)

El Sistema Universitari Català estableix un període d’excepcionalitat durant el curs 2020-21 com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. En aquest context els estudis de la UVic-UCC seguiran un model híbrid en el qual la docència presencial podrà estar reforçada per sessions sincròniques i suport online. En cas de nova emergència sanitària que impliqui no poder accedir a les instal·lacions universitàries, la docència es traslladaria a la virtualitat en la seva totalitat.

més informació i contacte

 

Servei d'Idiomes d'UManresa
Avinguda Universitària, 4-6
08242 Manresa
T. 93 877 41 79
idiomes@umanresa.cat