Premi Iniciatives de desenvolupament empresarial

El premi Iniciatives de desenvolupament empresarial i Foment a l'emprenedoria, promogut per l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori (Gest!), convoca la seva quarta edició. S’estableixen dues línies de premi:

 

Premi al projecte guanyador amb activitat iniciada

5.000 euros dotat per Obra Social La Caixa.

1 beca de 1500 euros per a la matrícula d'un Postgrau o Màster de l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVIC-UCC dotat per UManresa-FUB.  En queden exclosos els programes vinculats a entitats externes.

1.000 euros en metàl·lic, dotat per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

Premi al projecte guanyador sense activitat iniciada

2.000 euros dotat per Obra Social La Caixa.

1 beca de 1500 euros per a la matrícula d'un Postgrau o Màster de l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus de Manresa de la UVIC-UCC dotat per UManresa-FUB. En queden exclosos els programes vinculats a entitats externes.

 

A més, les entitats organitzadores, Gest!, CEDEM, UManresa-FUB i EPSEM, es comprometen a assessorar i/o acompanyar els projectes que es considerin viables, per tal de fomentar l’esperit emprenedor i generar nous llocs de treball.

 

El termini de presentació de les candidatures finalitza el 30 de setembre de 2020. La documentació cal lliurar-la a qualsevol oficina de Caixabank de la comarca del Bages.

premi iniciatives desenvolupament empresarial
Premi Iniciatives de desenvolupament empresarial
Iniciatives desenvolupament empresarial

Gest

Cedem

UManresa

EPSEM

per a més informació

Marc Bernadich
Oficina d'Atenció a l'Emprenedor
mbernadich@umanresa.cat