Logopèdia

(Grau en extinció)

El Grau en Logopèdia en format presencial s'ha deixat de realitzar, en aquests moments UManresa i la UOC ofereixen:

Grau semipresencial en Logopèdia [>]

 

Els logopedes utilitzen tècniques educatives i rehabilitadores per donar respostes individualitzades a problemes de llenguatge, de la parla o la veu. Treballen de manera coordinada amb altres professionals de l’àmbit sanitari, social i educatiu.

 

Si t’agrada la comunicació i ajudar els altres, la logopèdia et permet combinar totes dues activitats, amb un perfil professional a cavall entre les ciències de la salut i les de l’educació. Podràs treballar en diferents àmbits: serveis d'estimulació precoç, hospitals, centres educatius, centres d'educació especial o centres sociosanitaris (centres de dia, residències, unitats de llarga estada).

Logopèdia
Grau semipresencial en Logopèdia
Clínica Universitària

UManresa disposa d’una Clínica Universitària pròpia la qual cosa permet als alumnes incorporar els coneixements i les habilitats professionals, en un entorn segur però alhora estimulant.

 

La Clínica Universitària realitza més de 12.000 serveis assistencials cada any, una xifra que assegura un volum i una diversitat d’intervencions suficient per oferir una visió àmplia i sòlida de la professió als estudiants.

UManresa vetlla de manera especial la formació pràctica dels futurs logopedes. Les seves instal·lacions compten amb espais equipats amb la tecnologia més moderna per a la simulació de l’entrevista clínica i l’anàlisi acústica de la veu.

 

A UManresa, trobaràs un professorat molt qualificat i proper a la pràctica professional i un entorn de formació altament personalitzat.

UManresa t'ofereix la possibilitat d'especialitzar els teus coneixements en Logopèdia amb un Màster i un Postgrau:

 

Màster en Motricitat orofacial

Postgrau en Disfàgia orofaríngia