He descobert una nova professió que m'apassiona
Rosa Gaya Andreu
Exalumna del CFGS de Pròtesis dentals

Ja feia 4 anys que treballava a Avinent per la meva formació com a dissenyadora mecànica. L'empresa estava molt contenta amb la meva feina i creia que podia assumir noves responsabilitats i em va proposar matricular-me al CFGS de Pròtesis dentals d’UManresa.

 

Van pensar que aquesta formació em seria útil per encarrilar la meva trajectòria professional dins d'una de les línies de negoci que ha permès diversificar l'activitat del grup empresarial: el flux digital dins del sector de les pròtesis dentals.

 

D'entrada, em va sobtar, tot i ja treballar al centre de fresat d’Avinent, les pròtesis dentals quedaven lluny del que havia estudiat anteriorment. Era tot un canvi. D'una banda, m’agradava perquè la proposta era una mostra de la confiança que em tenia l'empresa; de l'altra, significava deixar enrere la comoditat d'una feina coneguda i el meu horari habitual i afrontar la formació com un gran repte.

 

M'hi vaig llançar. De seguida, vaig veure que els estudis em permetrien aprofundir en els meus coneixements en disseny assistit per ordinador, al mateix temps que em convidaven a viure la màgia de produir una pròtesi amb les meves pròpies mans.

 

Al món de les pròtesis dentals, avui en dia, hi ha molta tecnologia puntera però també molta artesania. Me n'he adonat de la mà d'un equip excepcional de professors apassionats pel seu ofici i amb moltes ganes d'ensenyar-lo a noves generacions.

Rosa Gaya

 

Ara ja estic a punt de graduar-me i estic convençuda que va ser un encert acceptar el repte. En aquests dos anys, he descobert una nova professió. Ara sóc protètica dental i no ho canviaria per res. O potser sí, qui sap on em portarà el futur... I és que, a UManresa, a més de créixer professionalment, he après que els canvis no ens han de fer por perquè ens obren la porta a noves oportunitats!

Si vols més informació sobre el CFGS de Pròtesis dentals, omple el formulari:

contacta ara