Grau en Podologia

Estudia podologia i forma’t per ser un professional capaç de diagnosticar de forma correcta i eficient qualsevol patologia del peu i donar-hi resposta a través del tractament més adequat o bé fer una bona derivació a altres professionals de la sanitat.

 

La podologia és una professió amb una gran projecció de futur lligada a la importància creixent que donem a la salut dels nostres peus. El podòleg treballa amb infants, amb gent gran, esportistes o persones que, per la seva feina, han d’estar molta estona dretes. És una opció molt gratificant per a aquells que els agrada ajudar i relacionar-se amb els altres.

 

Els podòlegs formats a UManresa, com els de la resta d’universitats de l’Estat Espanyol, gaudeixen de molt prestigi a la Unió Europea per l’amplitud de les seves competències i àmbits d’actuació, entre els quals hi ha la cirurgia podològica. A més de la capacitat legal per atendre pacients directament, el podòlegs poden receptar medicaments.

Podologie
Licence en podologie

 

A UManresa, trobaràs un professorat molt qualificat i connectat amb la pràctica professional i un entorn de formació altament personalitzat i proper. Amb ells, podràs formar-te en els diferents vessants de la professió: l’estudi biomecànic de les extremitats inferiors; la confecció de suports plantars i pròtesis, tant amb tècniques tradicionals com amb tecnologia 3D i disseny amb CAD-CAM; la cirurgia del peu; o la quiropodologia, vinculada a les afeccions de la pell i les ungles.

 

Les instal·lacions d’UManresa estan equipades amb la tecnologia més moderna per a l’ensenyament de la Podologia, tant per a l’exploració i l’anàlisi biomecànica com per a la cirurgia podològica.

 

 

Has pensat en fer de la podologia la teva professió? Troba resposta als teus dubtes

 

 

contacta ara
Clinique Universitaire

UManresa vetlla de manera especial la formació pràctica dels futurs podòlegs. Disposa d’una Clínica Universitària pròpia la qual cosa permet als alumnes incorporar els coneixements i les habilitats professionals, en un entorn segur però alhora estimulant.

Podologie

La Clínica Universitària (CU+) realitza més de 12.000 serveis assistencials cada any, una xifra que assegura un volum i una diversitat d’intervencions suficient per oferir una visió àmplia i sòlida de la professió als estudiants.

Podologie

El 100% dels graduats en Podologia  a UManresa tenen feina al cap de dos anys d’acabar els estudis. Una bona part decideix crear la seva pròpia consulta amb el suport del Servei d’Atenció a l’Emprenedor.

Podologie UManresa

Sortides professionals del graduat en Podologia

El graduat en Podologia treballarà en centres privats, com ha fet històricament, però cada vegada més també en hospitals. A aquest nivell, la integració del podòleg a Unitats de Peu de Risc és actualment fonamental. Una altra sortida professional és la important feina que es realitza a centres sociosanitaris i geriàtrics, així com el treball en centres esportius, cuidant i ajudant els peus a respondre a les exigències especials que se sol·liciten quan fem esport.