Grau en Fisioteràpia

La funció del fisioterapeuta és prevenir, promoure, mantenir i recuperar la funcionalitat i la mobilitat del cos humà, al llarg de tota la vida. Així doncs, pot treballar tant amb infants i joves com amb adults o gent gran. La professió permet especialitzacions posteriors en camps tan diversos com l’esport, la geriatria, la neurologia, la cardiologia, la pneumologia, la pediatria, la ginecologia, la urologia, entre altres.

 

La fisioteràpia és una professió amb una gran projecció de futur i una gran demanda en el mercat laboral internacional. És una opció molt gratificant per a aquells que els agrada ajudar i relacionar-se amb els altres.

 

A UManresa, trobaràs un professorat molt qualificat i proper a la pràctica professional i un entorn de formació altament personalitzat i proper i una formació basada en un enfocament biopsicosocial de la fisioteràpia amb criteris de validesa científica i reconeixement internacional.

 

Fisioteràpia
contacta ara
Clínica Universitària

UManresa vetlla de manera especial la formació pràctica dels futurs fisioterapeutes. Les seves instal·lacions estan equipades amb la tecnologia més moderna per a l’ensenyament de la fisioteràpia. Disposa d’una Clínica Universitària pròpia la qual cosa permet als alumnes incorporar els coneixements i les habilitats professionals, en un entorn segur però alhora estimulant.

Fisiotarapia

Gairebé un de cada deu graduats en Fisioteràpia d’UManresa decideix crear la seva pròpia consulta. És per això que compten amb el Servei d’Atenció a l’Emprenedor, que els acompanya en el procés d’anàlisi de la viabilitat de l’empresa i en la recerca de finançament.

Fisioterapia

El 92% dels graduats en Fisioteràpia  a UManresa treballen en una feina relacionada amb els seus estudis al cap de dos anys d’acabar-los, en àmbits tan diferents com hospitals, centres sociosanitaris, mútues patronals, assistència primària, escoles d'educació especial, clubs i centres esportius, balnearis, etc.

kinesithérapie UManresa

Sortides professionals del graduat en Fisioteràpia

Els nostres graduats tenen un alt nivell d'inserció laboral en àmbits molt variats:

- Hospitals
- Centres privats
- Centres sociosanitaris
- Mútues patronals
- Assistència primària
- Escoles d'Educació especial
- Clubs i centres esportius
- Balnearis