Clínica Universitària (CU+)

un valor afegit en la formació dels estudiants de Ciències de la Salut

Aquest equipament docent-assistencial és utilitzat per tots els estudiants dels diferents graus de Ciències de la Salut d'UManresa, així com pels alumnes de formació contínua, postgrau i màster. És la seu del CISARC, Centre d'Innovació en Simulació, que compta amb una sòlida base metodològica i un equipament tecnològic de primer nivell per aprofitar la simulació com a eina d’aprenentatge i entrenament d’equips.

 

Alhora, la Clínica Universitària ofereix serveis assistencials de la mà de diferents professionals de la salut, alguns dels quals són docents universitaris i d´altres exalumnes que han estat escollits entre els millors de la seva promoció, en base al seu expedient acadèmic i perfil personal.

 

avantatges

Tots els alumnes d’UManresa, tant d'estudis de grau com de màsters i postgraus, es poden beneficiar d'avantatges econòmics en el preu dels serveis de la CU+.

 

Aquests avantatges es fan extensius als seus familiars i representen un 20% de descompte en les tarifes habituals.

clinica universitaria

quiròfan
Espais

La Clínica Universitària (CU+) integra espais assistencials oberts a la ciutadania i docents pràctics per a la Facultat de Ciències de la Salut.

 

Llegir més [>]

 

logopedia
Serveis

La CU+ ofereix serveis de fisioteràpia, de podologia, de logopèdia, d'atenció psicològica, d'assessorament psicopedagogia i de dietètica.

 

Llegir més [>]

 

Simulació

La CU+ és la seu del CISARC, que compta amb espais de simulació clínica d'alta complexitat tecnològica per als estudiants d'UManresa.

 

Llegir més [>]


més informació i contacte

Clínica Universitària (CU+)

Horari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

T. 93 875 73 10

clinicauniversitaria@umanresa.cat

www.clinicauniversitaria.cat