CFGS de Pròtesis Dentals

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dentals del Campus Professional UManresa s'imparteix tant amb alternança en formació dual com amb l’opció clàssica de pràctiques. Compta amb el suport d'empreses punteres en el sector, tant per la seva penetració en el mercat com per la seva trajectòria en innovació com AVINENT.

 

La formació dels estudiants es planteja com un itinerari adreçat a la preparació de professionals de la salut amb competències complementàries lligades a l’emprenedoria, la innovació i la internacionalització.

 

L'estada a l'empresa es divideix en dues fases. En la primera, que té lloc durant el primer curs, l'alumne s'hi incorpora per realitzar unes pràctiques i adaptar-se al seu funcionament. En finalitzar aquest període, durant el segon curs s'inicia l'estada a l’empresa amb acord dual remunerat o bé acordformatiu sense remuneració.

 

La incorporació de l'empresa als estudis facilita la connexió dels aprenentatges amb la realitat professional i facilita la futura inserció laboral dels estudiants.

Pròtesis dentals

 

 

Què fa diferent el CFGS de Pròtesis Dentals?

L’opció per una capacitació sòlida en eines digitals, amb moltes hores dedicades a la formació de CAD.
Tots els alumnes disposen d’un ordinador per treballar individualment a l’aula.
Més de 300m2 de laboratoris protètics equipats amb la tecnologia més moderna del sector.
Pràctiques en grups reduïts per assegurar una formació personalitzada.
Beques pròpies UManresa.

Com són els estudiants de Pròtesis dentals?

Mostren atenció als detalls
Tendència al perfeccionisme
Amb capacitat de treball tant individual com en equip
Planificadors i organitzats
Els agraden els treballs manuals, el dibuix i el disseny
Els interessa la salut i l’estètica

CFGS Pròtesis Dentals
contacta ara
Pròtesis dentals

FOMENT DE L'EMPRENEDORIA

El Campus Professional UManresa vetlla per fomentar actituds vitals d’anticipació, connexió amb l’entorn, orientació al canvi i visió de futur. L’objectiu és facilitar futurs processos d’autoocupació i/o d’impuls a nous projectes dins d’un entorn empresarial.

 

L’emprenedoria és una capacitat que es treballa com a matèria transversal en el currículum formatiu dels cicles formatius de grau superior del Campus Professional UManresa.

 

A més, els estudiants compten amb una oficina de suport a l’emprenedoria que els ajuda en les fases d’anàlisi de la viabilitat i recerca de finançament ;dels propis projectes professionals.

INNOVACIÓ

 

Innovació docent i innovació en solucions són els dos eixos de la innovació al Campus Professional UManresa. El professorat en actiu garanteix una connexió estreta amb el món professional i una formació en consonància amb les necessitats del mercat de treball.

 

La col·laboració de les empreses i els laboratoris amb el centre permet un intercanvi de coneixements, necessitats i solucions que aporta valor tant als estudiants com a l’entorn empresarial del sector.

 

INTERNACIONALITZACIÓ

 

El Campus Professional UManresa incorpora la internacionalització com un element de valor afegit als seus estudis, amb la voluntat que els seus titulats puguin moure’s amb comoditat en un món globalitzat.

 

Els estudiants poden incorporar al seu bagatge personal experiències internacionals relacionades amb el seu futur professional a partir de visites i/o estades formatives a l’estranger.

Pròtesis Dentals UManresa
Per a més informació