Centre d'innovació i formació en educació

 

Formació del professorat de les etapes infantil, primària i secundària al Bages i al Moianès

 

El CIFE UManresa és la seu del centre d’innovació educativa i de formació del professorat i altres professionals de l’educació de la UVic-UCC a la capital del Bages.

 

El CIFE UManresa impulsa programes de formació permanent per al professorat de les diferents etapes educatives (infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional), assessoraments singularitzats per a escoles i instituts, així com l’organització de conferències, taules de debat i jornades a l’entorn del fet educatiu.

 

El CIFE UManresa treballa en el marc del Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa i de manera coordinada amb el CIFE de la UVic-UCC, amb seu a Vic.

 

Àmbits d'actuació

Formació del professorat d'infantil, primària i secundària

Programem activitats de formació permanent adreçades a professorat d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional, amb actuacions reconegudes pel Departament d'Educació dins del pla de formació del professorat.

Innovació docent

Impulsem la innovació docent en la tasca educativa dels centres escolars. També fem suport als grups de recerca en innovació educativa i docent.

Plans de formació de zona

El CIFE UManresa participa, d’acord amb els Serveis Territorials del Departament d’Educació a la Catalunya Central, en l’elaboració i execució dels Plans de Formació de Zona del nostre àmbit territorial.

 

Contacta'ns

 

CIFE UManresa
Responsable: Antoni Llobet Mercadé
allobet@umanresa.cat
T. 93 877 41 79