Campus universitari

El Campus universitari de Manresa està integrat per diferents centres d'ensenyament superior que imparteixen estudis universitaris a la ciutat: la Fundació Universitària del Bages, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat Internacional de Catalunya.

En conjunt, ofereix una trentena de titulacions universitàries oficials, en el terreny de la salut, els estudis tècnics, a més de la gestió empresarial i l'educació infantil. A més, la Universitat Oberta de Catalunya permet estudiar una gran diversitat d'estudis online.


Edifici CU+
Biblioteca
Residència

SERVEIS COMPARTITS

El Campus universitari compta amb serveis compartits com ara la Clínica Universitària (CU+) i el Servei d’idiomes de la FUB.

També disposa d’una biblioteca comuna per a les tres universitats (BCUM), ubicada en un espai rehabilitat, ben conservat i que disposa d’un important fons bibliogràfic, i d'una residència amb 67 habitatges que permet allotjar fins a un centenar d'estudiants.


El carnet del Campus
El carnet del Campus

El carnet del Campus identifica els membres de la comunitat universitària de Manresa (estudiants, professorat i personal de serveis). És gratuït i permet accedir a promocions exclusives en diferents establiments i equipaments de la ciutat. Es pot sol·licitar a través del web del campus

 

Aquest carnet és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Manresa i els quatre centres universitaris que imparteixen estudis a Manresa: Fundació Universitària del Bages, Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa, Centre de suport del Bages de la Universitat Oberta de Catalunya i estudis de medicina de la Universitat Internacional de Catalunya.

Residència del Campus Universitari de Manresa
Residència del Campus Universitari de Manresa

Situada a l'Avinguda Universitària, número 12 de Manresa, és un complex destinat als estudiants universitaris. Compta amb 67 habitatges de protecció oficial que permeten allotjar prop d'un centenar d'estudiants.

 

Per a més informació i reserves, contactar al 93 418 33 16

La ciutat de Manresa
La ciutat de Manresa

La Fundació Universitària del Bages (FUB) té la seva seu a Manresa, una ciutat de prop de vuitanta mil habitants que té una situació estratègica privilegiada al centre de Catalunya i està a una hora de Barcelona. És una ciutat ben comunicada, a mig camí entre el mar Mediterrani i els Pirineus, i a prop de Montserrat, un centre turístic i religiós de primer ordre.

 

Enllaç a l'Ajuntament de Manresa
Enllaç al Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM)


campusmanresa.cat