Campus UManresa - FUB

Les instal·lacions de la Fundació Universitària del Bages es troben al nord de la ciutat de Manresa, en un sector d’urbanització recent, on es concentren la majoria d’institucions i serveis universitaris.

Campus FUB

MÉS DE 20.000 METRES QUADRATS D'UNIVERSITAT A MANRESA

El campus FUB abasta més de 20.000m2, al llarg de l’avinguda Universitària. Compta amb dos edificis: d’una banda, l’edifici FUB, seu principal de la institució, on hi ha, a més dels serveis administratius i acadèmics, l’aulari convencional; de l’altra, l’edifici CU+, on es troba la Clínica Universitària i els espais per a la formació teoricopràctica dels estudis de Ciències de la Salut i per a la simulació clínica.

Una part dels espais d’ús comú s’ha adequat perquè pugui ser un lloc de trobada i repòs per a la comunitat universitària. Una altra s’ha destinat a aparcament de vehicles, amb més de 200 places.


L'EDIFICI FUB

L’edifici FUB va entrar en funcionament l’any 2002. Té una estructura de planta quadrada de 6.900m2. Totes les dependències es disposen de manera pràctica i funcional al voltant d’un pati central que permet que pràcticament tots els espais tinguin llum natural.

És una construcció polivalent que acull els serveis administratius i acadèmics de la Fundació Universitària del Bages, a més de l’aulari per a les sessions teòriques dels estudis de Ciències de la Salut, de Ciències Socials i de formació contínua, les aules d’estudi i les aules d’informàtica.


L'EDIFICI CU+

L’edifici CU+ és un equipament assistencial preparat per a la pràctica de la Fisioteràpia, la Podologia i la Logopèdia, amb espais per a atenció individual i grupal i, també, per a la simulació clínica amb alumnes de grau i de postgrau. Disposa d’un bloc quirúrgic amb quiròfan, box de reanimació i sala d’esterilització.

És una construcció rectangular de 3.500m2, amb planta baixa i dos pisos i un soterrani habilitat com a aparcament i espai per a la simulació d’emergències extrahospitalàries. Les façanes de ponent i nord estan cobertes de peces de gres de color negre que donen a l’edifici una personalitat diferenciada.

Edifici CU+

L'EDIFICI FUB2

L'edifici FUB2 està situat a l'avinguda de les Bases de Manresa, 1. Acull l'aulari convencional i els laboratoris del CFGS de Pròtesis Dentals i el Lab 0_6.