Ajuts per a aprendre idiomes

Saps que si estudies una llengua estrangera al Servei d’Idiomes UManresa, ara pots demanar un ajut econòmic?

Per què?

Per tal de promoure la formació i l’acreditació d’una tercera llengua (alemany, anglès, francès o italià), la Generalitat ha obert una convocatòria d’ajuts per als estudiants que hagin iniciat els estudis universitaris de grau a partir del curs 2014-2015 en una universitat catalana i estiguin estudiant una llengua estrangera.

Qui pot demanar l'ajut?

Els estudiants que hagin iniciat per primera vegada els estudis universitaris de grau a partir del curs 2014-2015 en una universitat catalana i que estiguin cursant un dels nivells o subnivells d’idioma següents: A1, B1, B2.1 o B2.2 en una escola d’idiomes d’alguna de les universitats catalanes, l’Escola Oficial d’Idiomes o l’Institut Obert de Catalunya.

Quin tipus d’ajut hi ha?

Si estudies al Servei d’Idiomes UManresa pots optar a una d’aquestes dues modalitats de l’ajut:
- Modalitat B
Pots recuperar fins a un màxim de 350 € per haver fet i superat cursos d’anglès, alemany, italià o francès de nivell B1, B2.1 o B2.2 en una escola d’idiomes d’alguna de les universitats catalanes.
- Modalitat C
Si tens una beca Equitat en un tram 1 o una beca General, també pots demanar l’ajut per cursar un curs de la Modalitat B (nivell B1, B2.1 o B2.2) i també de nivell A2.

Per a més informació