Servei d'Idiomes UManresa

El Servei d'Idiomes UManresa té per objectiu facilitar la millora de les competències lingüístiques, posant a l'abast de l'alumnat una oferta formativa que possibiliti aprendre o perfeccionar les llengües, amb un alt compromís de qualitat. Els cursos s'adrecen tant a la comunitat universitària (alumnes, professorat i PAS) com a persones externes, majors de 16 anys, que vulguin millorar el seu nivell de coneixement d'idiomes. És una oferta orientada a les necessitats reals d'un públic adult i professional.

 

La curosa programació dels cursos, d'acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR), juntament amb un equip docent altament qualificat, garanteixen una oferta docent caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l'ensenyament universitari. Així ho demostra el grau de satisfacció del nostre alumnat, amb una valoració de 9.3 sobre 10.

 

A UManresa, pots aprendre: ANGLÈS, ALEMANY, FRANCÈS, ITALIÀ, RUS i JAPONÈS. També impartim cursos de CATALÀ i de CASTELLÀ per a estrangers.

Cursos idiomes
Vaig escollir UManresa per aprendre idiomes perquè al darrere hi ha la universitat i això em genera confiança.
Pol Rodó
alumne de quart curs d'anglès
Servei d'Idiomes

més informació i contacte

Servei d'Idiomes d'UManresa
Avinguda Universitària, 4-6
08242 Manresa
T. 93 877 41 79
idiomes@umanresa.cat