professorat Màster en Simulació

ROSER ANGLÈS COLL

Metgessa especialista en Medicina Intensiva. Doctora en Medicina. Màster en Seguretat del pacient i Qualitat Assistencial. Referent de seguretat del pacient de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Instructora i facilitadora de processos de simulació en seguretat del pacient. Màster oficial en Metodologia aplicada a la formació dels professionals de Ciències de la Salut i Socials.

SUSANA ARÀNEGA ESPAÑOL

Doctora en Pedagogia. Docent en el Postgrau en Simulació Clínica i Innovació Docent. Docent en formació continuada basada en simulació. Professora de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Professora associada de la Universitat de Barcelona, Departament de Didàctica i organització educativa. Professora associada a temps parcial a la Universitat Autònoma de Barcelona.

MARIA QUINTANA APARICIO

Doctora en Psicologia. Docent de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Salut. Consultora del Màster de Neuropsicologia de la Universitat Oberta de Catalunya. Docent del Màster de Neuropsicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tutora de Treballs de Fi de Grau al Euncet Business School. Neuropsicòloga experta en Neuropsicologia Clínica. Investigadora del Brain, Cognition and Behavior: Clinical Research del Consorci Sanitari de Terrassa i de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Línies d'investigació actuals: noves tecnologies, cognitive training, envelliment i demències, obesitat, serious games, eHealth. Autora de diversos treballs científics en revistes d'alt impacte.

MARC BERNADICH MÁRQUEZ

Doctor en Administració i Direcció d’empreses. Postgrau en Simulació i innovació docent. Instructor i facilitador en simulació en programes de formació professional. Docent en l’àmbit empresarial amb simulació. Responsable del programa d’Emprenedoria i Innovació del Campus Manresa de la UVic-UCC. Emprenedor.

AIDA CAMPS GÓMEZ

Diplomada en Infermeria. Llicenciada en Psicologia. Docent a la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa (Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya). Instructora de Simulació per la Universitat Catòlica Antonio de Múrcia ( UCAM). Coordinadora i facilitadora de programes de simulació al CISARC. Coordinadora i facilitadora de simulació al Grau d’infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. Membre del grup de treball d’Infermeria de la Societat Espanyola Simulació Clínica i Seguretat del pacient (SESSEP). Vocal del Grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra (GRISCA). Coordinadora i facilitadora en el Postgrau de simulació i Innovació docent.

MONTSERRAT SOLER SELLARÈS

Doctora en Seguretat del pacient en TCE. Màster Oficial en Atenció al malalt crític i emergències. Diplomada en Infermeria. Infermera SEM assistencial SEM 061 Manresa. Instructora en simulació per la Universitat de Múrcia. Col·laboradora en el Postgrau de simulació i innovació docent i en formacions per a professionals en simulació clínica.

ÒSCAR DALMAU IBÁÑEZ

Direcció d’ Empreses de Serveis, ESADE. MBA – Màster en Direcció i Administració d’Empreses, UPC. Postgrau en Gestió de la Innovació i el Coneixement, UOC. Postgrau en Gestió de la Formació Contínua en els Organitzacions, Les Heures - UB. Gerent d’UCF - Unió Consorci Formació (La Unió Catalana d’Hospitals i Consorci Hospitalari de Catalunya) i Responsable del Centre Internacional de Formació Contínua UManresa (UVic – UCC). Postgrau en Simulació i innovació docent. Instructor i facilitador en simulació en programes de formació professional.

TANIA ESTAPÉ MADINABEITIA

Doctora en Psicologia. Docent de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya en el departament de Ciències de la Salut (és titular d’assignatures en diversos Graus de Ciències de la Salut). Consultora dels Estudis de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya. Investigadora en l’àmbit eHealth i en Games&Health, tots dos àmbits amb estreta relació amb la innovació formativa en l’àmbit de la salut.

MARIONA FARRÉS TARAFA

Doctora en Infermeria i Instructora en simulació per l’Hospital Virtual Valdecillas i pel programa de simulació del Boston Children’s Hospital. Coordinadora del Grup de Treball d’Infermeria de la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques (SECIP). Secretària del Grup de Treball d’Infermeria de la Societat Espanyola Simulació Clínica i Seguretat del pacient (SESSEP). Secretària del Grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra (GRISCA).

DAVID GALLINA ROMERA

Director d’operacions i serveis de la regió del sud d’Europa a Laerdal Medical. Instructor europeu en simulació clínica (EuSim). Diplomat universitari en Ciències Empresarials, Marketing i RR. PP (ESERP). Bachelor en Ciències Empresarials, Marketing i RR. PP per l’Institut Internacional de París –UCP. Màster en Educació Mèdica, per la Universitat de Barcelona.

NÚRIA SERRAT ANTOLÍ

Doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB). Docent de la Universitat de Barcelona. Col·laboradora com a docent al campus Manresa de la UVic-UCC, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra. Docent en el Postgrau de simulació i innovació docent de UManresa. Facilitadora en programes de simulació en l’àmbit clínic i empresarial.

XAVIER GIRONÈS GARCÍA

Doctor en Biologia. Director de Recerca i Innovació de la FUB. Expert en gestió i metodologia de la recerca. Docent del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Experiència docent en doctorat i graus en ciències de la salut i ciències socials (a la UIC i a la UOC). Postgrau en Simulació i innovació docent. Instructor i facilitador en simulació en programes de formació professional.

SANTIAGO GONZÁLEZ

Consultor-coach especialitzat en el desenvolupament d’equips. Llicenciat en Psicologia i postgraduat en Anàlisi i Conducció de grups en els àmbits clínic, educatiu i organitzacional per la UB. Formador acreditat en Insights Discovery. Coach de Sistemes Organizacionals i de Relacions (ORSCC) pel Center for Right Relationship (CRR). Professor associat al departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona i és també professor en el Postgrau de Desenvolupament del Talent i en el Màster d’Anàlisi i Conducció d’Equips de la UB. Docent en el postgrau de simulació i Innovació docent. Facilitador en simulació en la gestió d’equips d’alt rendiment clínic.

MARINA MATEU CAPELL

Doctora en Infermeria, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Màster oficial en investigació clínica en Ciències de la salut. Infermera de cures intensives a la Fundació Althaia. Postgrau en
Simulació i innovació docent. Instructora i Facilitadora en simulació.

MARÍA CRUZ MARTÍN DELGADO

Doctora en Medicina. Metgessa especialista en Medicina intensiva. Màster en Bioètica i Dret. Màster en Gestió de Centres i Serveis de Salut. Màster en Qualitat Assistencial i Seguretat del pacient. Instructora en Simulació Clínica. Cap del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari de Torrejón. Experta en seguretat del Pacient. Assessora de l’Estratègia de Seguretat del Pacient de la Comunitat de Madrid i col·laboradora en l’Estratègia de Seguretat del Pacient del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

CARLOTA RIERA CLARET

Doctora en Psicologia Social. Llicenciada en Psicologia. Màster en e-learning per la UOC. Degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. Consultora de projectes de formació per a empreses i organitzacions. Docent de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Grau en Infermeria, Grau en ADE, MBA). Docent en Màsters (propis i universitaris). Formadora de tutors i autors de materials multimèdia per a diferents institucions educatives (universitàries i no universitàries). Coautora de publicacions en l’àmbit del blended learning.

ALBERT ESPELT HERNÁNDEZ

Doctor en Biomedicina. Graduat en Estadística Aplicada. Graduat en Psicologia. Llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat. Diplomat en Estadística. Màster en Salut Pública.

GRISELDA GONZÀLEZ CAMINAL

Fisioterapeuta especialista en ergonomia. Postgrau en Simulació i Innovació Docent. Màster en Salut i Benestar Comunitari. Doctora en Educació i Societat. Professora dels estudis del Grau de Fisioteràpia de UManresa i Coordinadora de Simulació dels estudis de Fisioteràpia a UManresa.

ANTÒNIA PUIGGRÓS BINEFA

Doctora en Recerca en Salut per la Universitat Internacional de Catalunya. Postgrau en Simulació Clínica i Innovació Docent. Màster Oficial en Ciències de la Infermeria. Diplomada en Infermeria. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Infermera de Medicina Interna a la Fundació Althaia.