Curs de preparació de la PAP

T'ajudem a superar la prova per accedir als graus en Educació

Vols estudiar un grau en Educació? Vine a fer el curs intensiu de preparació de la Prova d'Aptitud Personal a UManresa. T'ajudem a consolidar els coneixements que et permetran superar les proves de competència comunicativa i raonament crític i logicomatemàtiques imprescindibles per matricular-te en un grau en Educació a Catalunya.

 

El curs s'adreça a estudiants de 1r i 2n de batxillerat i CFGS que vulguin accedir a un grau universitari en Educació.

 

La inscripció val 150€.  Es retornarà aquest import als alumnes que es matriculin al grau en Mestre d'Educació Infantil d'UManresa, el curs vinent, i que l’hagin escollit com a primera opció a la preinscripció universitària.

 

 

Si vols més informació envia'ns un Whatsapp al 626 78 24 98

Horari d'atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

curs pap

Curs de preparació presencial

Preinscripció online

 

El curs presencial de preparació de la PAP es fa de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30, en sessions de dues hores per a cada competència a examinar: Competència comunicativa i raonament crític i Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s'identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

 

ADREÇAT A
Alumnes que es vulguin preparar per a la prova de la PAP amb unes sessions intensives i atenció individualitzada per consolidar coneixements i resoldre dubtes.

 

CALENDARI

Pendent de concretar

 

HORARI
de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores

 

PREU
150€

 

LLOC
UManresa (UVic-UCC) Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6,
08242 Manresa (Barcelona)

Curs de preparació online

Preinscripció online

 

El curs no presencial de preparació a la PAP, mitjançant una aula virtual, planteja tasques a desenvolupar, tant per treballar la Competència comunicativa i raonament crític com la Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s'identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

 

ADREÇAT A
Alumnes que es vulguin preparar per a la prova de la PAP però que no es poden desplaçar a les instal·lacions d'UManresa.

 

PREU
150€

 

LLOC
Online

DEMANA MÉS INFORMACIÓ DELS GRAUS D'UMANRESA

contacta ara