Postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organitzacions de salut

Descarrega el programa

 

El Postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organitzacions de salut s'orienta a acompanyar el desenvolupament de comandaments i directius, facilitant coneixements, tècniques, metodologies, eines, que promoguin l'impuls del seu lideratge, de la gestió de la seva activitat i la direcció d'equips de treball de manera més eficient.

 

El programa inclou casos pràctics, simulacions i dinàmiques de grup per tal d'aprofundir en les habilitats directives, i dinar-networking amb interacció amb el professorat i la resta de companys. Alhora també introdueix eines d'autoconeixement Discovery Insights.

 

Adreçat a: Directius i comandaments d'empreses i organitzacions de la salut.

 

Modalitat: Semipresencial

 

Crèdits: 30 ECTS

 

Horaris: Dimecres, de 9.30 h a 19 h

 

Lloc:
Unió Catalana d'Hospitals
València, 333, planta baixa
08009 Barcelona (Barcelona)
T. 93 209 36 99

 

Acreditació: Postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organismes de salut expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

postgrau direcció salut

AVUI ÉS EL TEU DIA! Sortegem una jornada al Up Date Directiu (taller d´un matí)

Deixa'ns les teves dades i entraràs al sorteig que se celebrarà la primera setmana de setembre. Si ets el guanyador, rebràs la nostra trucada.

* indicates required
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).
Un postgrau intens per créixer personalment i professionalment
Anna Vilanova
alumna del postgrau

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.