Postgrau en Lideratge, Habilitats Directives i Desenvolupament Directiu en Organitzacions de Salut

Novembre 2021 - Maig 2022

Descarrega el programa

 

El Postgrau en Lideratge, Habilitats Directives i Desenvolupament Directiu en Organitzacions de Salut s'orienta a acompanyar el desenvolupament de comandaments i directius, facilitant coneixements, tècniques, metodologies, eines, que promoguin l'impuls del seu lideratge, de la gestió de la seva activitat i la direcció d'equips de treball de manera més eficient.

 

El programa inclou casos pràctics, simulacions i dinàmiques de grup per tal d'aprofundir en les habilitats directives, i dinar-networking amb interacció amb el professorat i la resta de companys. Alhora també introdueix eines d'autoconeixement Discovery Insights.

 

Adreçat a: Directius i comandaments d'empreses i organitzacions de la salut.

 

Modalitat: Presencial

 

Crèdits: 30 ECTS

 

Calendari: del 24 de novembre de 2021 al 18 de maig de 2022

 

Horaris: Dimecres, de 9.30 h a 19 h

 

Lloc:
Fundació Unió
València, 333, planta baixa
08009 Barcelona (Barcelona)
T. 93 209 36 99

 

Acreditació: Postgrau en Lideratge, Habilitats Directives i Desenvolupament Directiu en Organitzacions de Salut expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

postgrau direcció salut

Sol·licita informació sobre la propera edició

*camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.
Un postgrau intens per créixer personalment i professionalment
Anna Vilanova
alumna del postgrau

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.