Postgrau en Disfàgia orofaríngia

La disfàgia és un trastorn de la deglució que pot afectar a qualsevol fase de la dinàmica deglutòria. Pot ser congènita o adquirida posteriorment en persones amb afectació neurològica, per disfunció mecànica o funcional. La disfàgia condueix a desequilibris en la nutrició, la hidratació, l´estat del pulmó i repercuteix en l’acte de menjar amb la consegüent disminució de la seguretat, de l’eficàcia i del plaer individual.

 

La disfàgia té una alta prevalença i una alta taxa de mortalitat quan no s´identifica o quan no es tracta de forma adequada. Una acurada avaluació, així com una detallada planificació de la intervenció i l´atenció pot conduir a una alimentació per via oral segura i eficaç reduint al mínim les possibles complicacions clíniques.

Informació general

ADREÇAT A
Logopedes
___
MODALITAT
Presencial
___
HORARIS
Divendres, de 15 a 20h (5h) i dissabtes,
de 9 a 14 h i de 15 a 20 h (10 h).
___
LLOC
Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny.
(Recinte de l'antic Hospital Militar)
C/Esteve Terrades, 30
08023 Barcelona
___
ACREDITACIÓ
Postgrau en Disfàgia Orofaríngia expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, i per l'I.EPAP (Ensino Profissional, Avançado e Pós-graduado), amb un total de 30 crèdits ECTS.
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

Matrícula online
Si no ets estudiant d'UManresa o no recordes el teu NIU i contrasenya
Si ets estudiant d'UManresa i recordes el teu NIU i contrasenya
contacta ara
Postgrau Disfàgia orofaríngia

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat