Gestió de l'empresa familiar

Descarrega el programa

 

OBJECTIUS
Conèixer i reflexionar sobre las principals peculiaritats de l’empresa familiar i com garantir al màxim la seva continuïtat.

 

CONTINGUTS
L'Empresa Familiar. Tipus d'empresa familiar. Interessos i sentiments. Conflictes. Els afegits. Treballar a l’empresa familiar. Professionalitzar l’empresa familiar. Planificar el relleu. Els continuadors. El pacte successori. El protocol familiar. La estructura de govern. Poda i dret de separació. Fiscalitat a l'Empresa Familiar.

 

Dates: 14, 21, 28 juny 2018

 

Horari: Dijous, de 8:30h a 11:30h.

 

Preu: 175€
Els professionals, empreses o institucions vinculades a les entitats organitzadores tenen un 15% de descompte en el preu del curs.

 

Professor: Jordi Tarragona Coromina. Advocat. PDD i PADE IESE. Empresari. Columnista habitual del diari Expansión, La Vanguardia, i el digital Vía Empresa. President de Comertia Expansió i Gestió d’Actius SA. Conseller Delegat de La Muralla de Balaguer SL. Realitzades sessions sobre empresa familiar amb La Cambra de Comerç de Barcelona i amb la Confederació d’Empresaris de Lleida (COELL).

 

Acreditació: Centre Internacional de Formació Contínua. Fundació Universitària del Bages. Campus UManresa- UVic-UCC.

 

Formació bonificable per l’empresa a través de FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) en funció del crèdit que tingui disponible l’empresa. Les gestions seran realitzades de forma gratuïta per UManresa.

 

Programa de Gestió i Desenvolupament Empresarial