Musicoteràpia

un recurs més en la pràctica professional

L’augment considerable de persones amb diferents malalties i/o problemes de salut, genera un impacte social cada vegada més rellevant. Qualsevol intervenció que pogués ajudar-les seria molt important per la societat.

 

L’ús de la música com a mitjà terapèutic pot facilitar la connexió i la comunicació amb les persones. La musicoteràpia és una teràpia complementària que utilitza la música, les experiències musicals i les relacions que es dónen a través d’aquestes, per ajudar a produir un canvi terapèutic en les persones que necessiten mantenir, millorar i/o restaurar el seu estat de salut (mental, físic i/o socioemocional), per ajustar-se millor a la societat on viu.

 

Conscients dels beneficis que aporta la música, aquesta pot ser un recurs interessant i de suport pels professionals que necessiten noves estratègies i recursos d’intervenció en la seva pràctica professional, tant de l’àmbit de la salut com educatiu i social.

Violí

ADREÇAT A
Professionals i estudiants d'Educació Primària, Infantil i Especial, Logopèdia, Fisioteràpia, Infermeria, Teràpia Ocupacional, Psicologia, Educació Social, Treball Social, i qualsevol altre professional que treballi tant en l'àmbit de la salut, com social i educatiu.

 

MODALITAT
Presencial

 

DURADA
10 h

 

CALENDARI
28 i 29 d'abril de 2017

 

HORARIS
Divendres, de 16 h a 21 h
Dissabte, de 9 h a 14 h

 

PREU
Preu del curs: 115 €
Alumnes i exalumnes de Grau i Postgrau
(10% de descompte): 104 €

Aquesta formació pot ser bonificable per l'empresa a través de la Funadación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible.

 

LLOC
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6 08242 Manresa (Barcelona)

 

ACREDITACIÓ
Certificat expedit per la UManresa (requisit d´assistència al 80% de les classes)

Partitura

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat