Màster en Reeducació del Sòl Pelvià

Descarrega el programa

 

El Màster en Reeducació del Sòl Pelvià s’orienta a l’especialització del col·lectiu de fisioterapeutes per atendre i tractar, des de la sanitat pública o privada, les disfuncions del sòl pelvià, ja sigui en ginecologia, urologia, obstetrícia, coloproctologia o sexologia.

 

El programa compta amb més de 100 hores d'activitats teoricopràctiques, en el qual s'aprofundeix en la fisiopatologia clínica i en tractaments de teràpies amb una actualitzada revisió de tècniques i tecnologies. Alhora, la simulació de casos amb professorat expert, dóna una visió real que permet adquirir les competències necessàries per intervenir en aquest camp.

 

Adreçat a: Diplomats i graduats en Fisioteràpia

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Calendari: del 4 d'octubre de 2019 al 19 de juny de 2020

 

Horari: Divendres i dissabtes, de 9 h a 19 h

 

Lloc:
UManresa-Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Màster en Reeducació del Sòl Pelvià expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

Sol pelvià

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.