Màster en Reeducació del sòl pelvià

Edició Manresa

Descarrega el programa

Edició Barcelona

Descarrega el programa

 

El Màster en Reeducació del sòl pelvià s’orienta a l’especialització del col·lectiu de fisioterapeutes per atendre i tractar, des de la sanitat pública o privada, les disfuncions del sòl pelvià, ja sigui en ginecologia, urologia, obstetrícia, coloproctologia o sexologia.

 

El programa compta amb més de 100 hores d'activitats teoricopràctiques, en el qual s'aprofundeix en la fisiopatologia clínica i en tractaments de teràpies amb una actualitzada revisió de tècniques i tecnologies. Alhora, la simulació de casos amb professorat expert, dóna una visió real que permet adquirir les competències necessàries per intervenir en aquest camp.

 

Adreçat a: Diplomats i graduats en Fisioteràpia

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Horari: Divendres i dissabtes, de 9 h a 19 h

 

Lloc:
Parc Sanitari Pere Virgili
C/. Esteve Terradas, 30
08023 Barcelona

 

UManresa-Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Màster en Reeducació del sòl pelvià expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
Sol pelvià

 

AVUI ÉS EL TEU DIA! Sortegem el llibre "Tratado de reeducación en urogineproctología" de J. Salinas i M. Rapariz

Deixa'ns les teves dades i entraràs en el sorteig que se celebrarà la primera setmana de setembre. Si ets el guanyador, rebràs la nostra trucada.

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).