Màster en Reeducació del Sòl Pelvià

Edició Manresa

Descarrega el programa

Edició Barcelona

Descarrega el programa

 

El Màster en Reeducació del Sòl Pelvià s’orienta a l’especialització del col·lectiu de fisioterapeutes per atendre i tractar, des de la sanitat pública o privada, les disfuncions del sòl pelvià, ja sigui en ginecologia, urologia, obstetrícia, coloproctologia o sexologia.

 

El programa compta amb més de 100 hores d'activitats teoricopràctiques, en el qual s'aprofundeix en la fisiopatologia clínica i en tractaments de teràpies amb una actualitzada revisió de tècniques i tecnologies. Alhora, la simulació de casos amb professorat expert, dóna una visió real que permet adquirir les competències necessàries per intervenir en aquest camp.

 

Adreçat a: Diplomats i graduats en Fisioteràpia

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Horari: Divendres i dissabtes, de 9 h a 19 h

 

Lloc:
Parc Sanitari Pere Virgili
C/. Esteve Terradas, 30
08023 Barcelona

 

UManresa-Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Màster en Reeducació del Sòl Pelvià expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
Sol pelvià

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.