Màster en Neurociència Aplicada a la Gestió Empresarial - Neuro Business Administration

Descarrega el programa

 

El Màster en Neurociència Aplicada a la Gestió Empresarial adapta els coneixements de la neurociència aplicada a les necessitats i als reptes empresarials. El Màster té com a objectiu formar els alumnes per ser millors en la gestió d'equips tant a nivell organitzatiu com a nivell motivacional o emocional.

 

A més, permet avaluar serveis externs relacionats amb el neuromarketing, el neuromanagement, neurolideratge i altres àmbits de l'aplicació de la neurociència en les organitzacions, i proporciona una visió global del funcionament del cervell, el sistema nerviós central i perifèric per comprendre millor el comportament humà.

 

El programa inclou períodes presencials per desenvolupar les habilitats, en equip i simulant un entorn real, i períodes online per gaudir de l'aprenentatge en el millor moment per a tu. Compta amb una metodologia flexible i una avaluació contínua basada en projectes i reptes.

 

Dirigit a: Persones amb estudis d'empresa (ADE, Màster en direcció d'empreses, empresarials) o experiència en la direcció d'equips o organitzacions, així com totes aquelles persones interessades en això o en la neurociència aplicada a la gestió empresarial i els negocis.

 

Modalitat: Semipresencial

 

Crèdits: 60 ECTS

 

Horaris: Dijous, divendres i dissabtes de 9:00 a 13:00 h i de 14:30 a 18:30h; Diumenges de 9:00 a 15:00h.

Les dates previstes pels períodes presencials:

Pel segon semestre:

16, 17, 18 i 19 de maig de 2019
18, 19, 20 i 21 de juliol de 2019

Pel tercer semestre:

26, 27, 28 i 29 de setembre de 2019
28, 29, 30 de novembre i 1 de desembre de 2019

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

neurobusiness

 

Ens agrada igual un vi, abans i després de saber-ne el preu? Les paraules poden transformar la manera com veiem el món?

Estem preparant una jornada per donar resposta a aquestes i altres preguntes. Si vols conèixer més detalls, omple el següent formulari:

* camps obligatoris