Màster en Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

Descarrega el programaPreinscripció online

Via convalidació

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Màster en Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor ofereix un programa tant teòric com pràctic per donar unes cures integrals d’infermeria en aquest àmbit. El programa permet adquirir els coneixements necessaris dels diferents fàrmacs utilitzats en anestèsia, les seves implicacions legals i ètiques, les cures en el període preoperatori i les maniobres de reanimació cardiorespitaròria, amb un aprenentatge basat en la simulació clínica.

 

Actualment els professionals preparats per dur a terme aquestes tasques són insuficients i les iniciatives de formació en aquest camp són escasses. UManresa compta amb unes instal·lacions de Simulació Clínica punteres a nivell europeu i amb més de 20 anys d'experiència en aquest àmbit.

 

Adreçat a: Diplomats i graduats en Infermeria

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Calendari: del 4 d'octubre de 2019 al 19 de juny de 2020

 

Horaris: Divendres, de 9.00 h a 20.30 h

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Màster en Infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya amb un total de 60 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

 

 
Màster anestesia reanimació

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.