Màster en Direcció comptable, financera i tributària

Descarrega el programaPreinscripció online

Via convalidació

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Màster en Direcció comptable, financera i tributària ofereix formació específica i de qualitat sobre el sistema comptable, financer i tributari actual pensat per a graduats i professionals que es vulguin especialitzar en aquests àmbits.

 

El programa, de 60 ECTS, consta de 3 mòduls formatius, oferint la possibilitat de realitzar 2 dels mòduls i així aconseguir el títol de Postgrau (30 ECTS).

 

Possibles itineraris de Postgrau:

- Postgrau en Comptabilitat i Finances
- Postgrau en Comptabilitat i Fiscalitat
- Postgrau en Fiscalitat i Finances

 

L’alumne/a que hagi realitzat un dels Postgraus podrà accedir al títol de Màster en Direcció Financera, Comptable i Tributària cursant el mòdul restant i el Treball Final de Màster.

 

Adreçat a: Graduats, llicenciats i/o diplomats en l’àmbit econòmic i empresarial (Gestió d’Empreses, Ciències Empresarials, Administració i Direcció d’empreses, Economia, Dret, Gestió i Administració pública, etc.).

 

Modalitat: Presencial

 

Crèdits: 60

 

Horaris: Dilluns i dimecres, de 18 a 21.30h.
*Cada mòdul té 1 sessió en dissabte de 9 a 14h

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6 08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació depenent de l’itinerari escollit:

- Màster en Direcció Financera, Comptable i Tributària per la UVic-UCC.
- Diploma de Postgrau en Comptabilitat i Finances per la UVic-UCC.
- Diploma de Postgrau en Comptabilitat i Fiscalitat per la UVic-UCC.
- Diploma de Postgrau en Finances i Fiscalitat per la UVic-UCC.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

màster direcció comptable

Sol·licita informació

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).

amb la col·laboració de

Busquet Economistes

Gros Monserrat

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.