Màster en Cirurgia Podològica de l'Avantpeu

Octubre 2021 - Juny 2022

Descarrega el programa

 

El Màster en Cirurgia Podològica de l’Avantpeu permet al podòleg obtenir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per oferir una atenció integral al pacient en l'ambit de l'avantpeu. El programa està centrat en la resolució quirúrgica mitjançant els procediments de mínima incisió i cirurgia oberta.

 

La formació dedica un volum important d’hores a l’activitat pràctica amb sutures, biopsies, sedació, embenats... on l’alumne exercita sobre cadàver i en pacient real dins de l’àmbit quirúrgic. El Màster també compta amb classes teòriques basades en casos clínics, una part de les quals es fa a Barcelona.

 

Adreçat a: Podòlegs

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Calendari:  del 7 d'octubre de 2021 al 4 de juny de 2022

 

Horaris: Divendres i dissabte intensius, cada tres setmanes, de 9 h a 14 h i de 15 h a 19 h

 

Lloc:
Campus Manresa
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny
C/ Esteve Terrades, 30 baixos
08023 Barcelona

 

Acreditació: Màster en Cirurgia Podològica de l’Avantpeu expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya amb un total de 60 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

Col·labora:

Fresco

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
Cirurgia podològica

 

Sol·licita informació sobre la propera edició

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.