Màster en Cirurgia Podològica de l'avantpeu

Descarrega el programa

 

El Màster en Cirurgia Podològica de l’avantpeu permet al podòleg obtenir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per oferir una atenció integral al pacient en l'ambit de l'avantpeu. El programa està centrat en la resolució quirúrgica mitjançant els procediments de mínima incisió i cirurgia oberta.

 

La formació dedica un volum important d’hores a l’activitat pràctica amb sutures, biopsies, sedació, embenats... on l’alumne exercitarà sobre cadàver i en pacient real dins de l’àmbit quirúrgic. El Màster també compta amb classes teòriques basades en casos clínics, una part de les quals es fa a Barcelona.

 

Adreçat a: Podòlegs

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Semipresencial

 

Horaris: Divendres i dissabte intensius, cada tres setmanes, de 9 h a 14 h i de 15 h a 19 h

 

Lloc:
Campus Manresa
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny
C/ Esteve Terrades, 30 baixos
08023 Barcelona

 

Acreditació: Màster en cirurgia podològica de l’avantpeu expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya amb un total de 60 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

Col·labora:

Fresco

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
Cirurgia podològica

 

AVUI ÉS EL TEU DIA! Sortegem un dia al Bloc quirúrgic de la Clínica Universitària

Deixa'ns les teves dades i entraràs al sorteig que se celebrarà la primera setmana de setembre. Si ets el guanyador, rebràs la nostra trucada.

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).