Logopèdia

(Grau en extinció)

Els logopedes utilitzen tècniques educatives i rehabilitadores per donar respostes individualitzades a problemes de llenguatge, de la parla o la veu. Treballen de manera coordinada amb altres professionals de l’àmbit sanitari, social i educatiu.

 

Si t’agrada la comunicació i ajudar els altres, la logopèdia et permet combinar totes dues activitats, amb un perfil professional a cavall entre les ciències de la salut i les de l’educació. Podràs treballar en diferents àmbits: serveis d'estimulació precoç, hospitals, centres educatius, centres d'educació especial o centres sociosanitaris (centres de dia, residències, unitats de llarga estada).

Logopèdia
Clínica Universitària

UManresa disposa d’una Clínica Universitària pròpia la qual cosa permet als alumnes incorporar els coneixements i les habilitats professionals, en un entorn segur però alhora estimulant.

 

La Clínica Universitària realitza més de 12.000 serveis assistencials cada any, una xifra que assegura un volum i una diversitat d’intervencions suficient per oferir una visió àmplia i sòlida de la professió als estudiants.

UManresa vetlla de manera especial la formació pràctica dels futurs logopedes. Les seves instal·lacions compten amb espais equipats amb la tecnologia més moderna per a la simulació de l’entrevista clínica i l’anàlisi acústica de la veu.

 

A UManresa, trobaràs un professorat molt qualificat i proper a la pràctica professional i un entorn de formació altament personalitzat.

UManresa t'ofereix la possibilitat d'especialitzar els teus coneixements en Logopèdia amb un Màster i un Postgrau:

 

Màster en Motricitat orofacial

Postgrau en Disfàgia orofaríngia