L’investigador Pere Joan Cardona i la Coral Infantil de les Escodines, Premis Séquia 2018

El metge i investigador biomèdic Pere Joan Cardona i la Coral Infantil de les Escodines són els guanyadors individual i col·lectiu de la segona edició dels Premis Séquia, una iniciativa de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa que vol ser un reconeixement a persones i institucions que treballen amb actitud positiva i constructiva en benefici del progrés de la societat manresana i que donen continuïtat a l’esperit dels impulsors de la Séquia. El lliurament del guardó, una escultura de Ramon Oms, es farà en el marc de la Festa de la Llum, el proper 17 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, al Museu de la Tècnica de Manresa. També es convidarà als premiats a signar en el llibre d’honor del guardó.

El jurat ha decidit atorgar el premi individual a Pere Joan Cardona per la creativitat i l’enginy de la seva feina, en aquest cas, la investigació mèdica. També pel seu esperit emprenedor en benefici del benestar i la qualitat de vida de les persones. El jurat també n’ha destacat la capacitat de treballar en equip per aconseguir objectius ambiciosos i el compromís amb el país i el manteniment del seu arrelament a la ciutat de Manresa.

Pel que fa a la categoria de premi col·lectiu, el jurat ha considerat que la Coral Infantil de les Escodines entronca amb l’esperit dels impulsors de la Sèquia per la seva capacitat de plantejar-se objectius ambiciosos suplint la manca de recursos amb el treball en equip,  pro-activitat i actitud positiva i creativa. També pel compromís amb la comunitat per fer-la més integradora i per promoure la igualtat d’oportunitats per a infants i joves en risc d’exclusió.

 L’investigador Pere Joan Cardona i la Coral Infantil de les Escodines, Premis Séquia 2018