activitats per a famílies

Totes les propostes són obertes i permeten funcionalitats i nivells de resolució diferents. En la mesura que sembli convenient, l’espai anirà evolucionant amb la introducció o modificació de les propostes, però mai tan ràpid com les vostres nenes i nens, que en els 6 primers anys de vida és quan més aprenen i més ràpidament de tota la seva evolució vital.

ciència en família

Acompanya el teu fill o filla en la resolució autònoma dels reptes de ciència i experimentació del Lab 0_6 i gaudiu junts d'una estona d'exploració i descoberta.

 

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de l’adult  responsable, poden anar on volen, l’estona que volen i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

 

Adreçat a: nens i nenes de fins a 6 anys acompanyats d’un adult.

Durada: 1'5 hora

​Horari: Diumenges de 10’30 a 12’00 i d’12’00 a 13’30 NOU HORARI!

Preu: 5€ per nen/a i 3€ a partir del 2n adult

 

> Formulari d'inscripció <

 

Per tal de mantenir el clima confortable i de tranquil·litat que afavoreixi la concentració dels infants sense distractors i per a poder gaudir de l'espai en qualitat, limitem el nombre de nens i nenes que assisteixen simultàniament (màxim 25).

 

Si us voleu assegurar la plaça en el dia i hora que desitgeu, inscriviu-vos en aquest formulari (el formulari presenta les sessions dels propers quinze dies aproximadament i es va actualitzant en conseqüència)

xerrada per a famílies

Té sentit parlar de ciència a les primeres edats?

Quin ha de ser el paper de l’adult al costat d’un infant que investiga?

Algunes idees i orientacions per a mantenir la curiositat dels nostres infants i afavorir el seu interès per entendre com funciona el món.

 

Adreçat a: famílies, AMPAs i altres col.lectius que ho sol.licitin.

Durada: 1h 30m.

Dates i condicions a concretar.

Contacte: 93 875 73 88 / lab06@umanresa.cat


Tarda de ciència

Perquè aprendre a fer-se preguntes és un hàbit que requereix continuïtat i constància, el Lab 0_6 us proposa una hora i mitja setmanal d'acostament a la ciència.

 

Una tarda a la setmana per aprendre, participar, experimentar i promoure la iniciativa personal en el planteig i resolució de reptes. Amb l'acompanyament i guiatge dels educadors del Lab 0_6 i en un ambient suggerent i alhora relaxant.

 

La proposta s'adreça a infants de 4 a 7 anys (Educació Infantil - 4 i 5 anys i Educació Primària - cicle inicial) i es realitza cada dimarts de les 17:30h a les 19h a les mateixes instal·lacions del Lab 0_6 (Avinguda de les Bases, 1).

 

CALENDARI

1r trimestre: del 3 d'octubre al 5 de desembre de 2017
2n trimestre: del 16 de gener al 20 de març de 2018
3r trimestre: del 10 d’abril al 19 de juny de 2018

 

HORARI
Dimarts, de 17.30 a 19.00

 

PREU
100€ el trimestre
180€ dos trimestres (o dos germans)
Les places són limitades.