Noto que creixo professionalment i humanament
Alberto Bruschetta
Estudiant de 1r de Podologia

Quan vaig acabar els meus estudis secundaris a Sicília, em vaig posar a treballar tot seguit. Tenia ganes de guanyar-me la vida, de ser independent. Durant uns anys, vaig fer de tot: de comercial de material escolar a missatger. Vaig poder comprovar que el món laboral pot arribar a ser molt dur sense una formació especialitzada.

 

Volia construir-me un futur sòlid i m'apassionava la idea de convertir-me en un professional de la salut, però, a Itàlia, i, encara més a Sicília, ho tenia molt difícil. Allà, l'accés als estudis de Ciències de la Salut és molt restringit.

 

Un dia, navegant per Internet, vaig aterrar a la pàgina d'UManresa. Impartien el grau en Podologia i mostraven unes instal·lacions realment excepcionals. Després d'unes quantes trucades i alguns missatges electrònics amb informació sobre els estudis i la universitat, vaig sentir que aquest podia ser un bon lloc per formar-me. De totes maneres, deixar-ho tot i començar uns estudis en una llengua diferent, en un país diferent, era un risc. Hi vaig estar pensant durant uns mesos...

 

Finalment, vaig fer un cop de cap i vaig venir a conèixer personalment la universitat. El que hi vaig trobar va superar totes les meves expectatives. Vaig quedar encantat amb la Clínica Universitària i l’equipament del quiròfan i l’aula de biomecànica. Tanmateix, el que realment em va fer decidir de venir va ser l'acollida del personal i el professorat. Van aconseguir que em sentís com a casa des del primer moment.

Alberto Bruschetta

Estic a punt d’acabar el primer curs. En menys de dotze mesos, he fet un tomb a la meva vida. He conegut una cultura diferent, maneres de treballar diferents, una llengua nova... A UManresa, he trobat un ambient estimulant per a l’estudi i alhora cordial i amable en el tracte quotidià. Dia a dia, noto que creixo professionalment i humanament.

 

Jo, que sé el que és treballar dur, ara miro el meu futur laboral des d’una nova perspectiva: la de les oportunitats que t’ofereix una bona formació; la de la felicitat que sents quan fas allò que realment t’agrada.

Si vols més informació sobre el grau en Podologia, deixa'ns les teves dades:

contacta ara