Grup de Professors d'Economia de la Catalunya Central

El Grup de Professors d’Economia de la Catalunya Central es va constituir l’any 1998 amb la finalitat d’intercanviar experiències, organitzar conferències i xerrades, valorar les proves de selectivitat i intercanviar opinions sobre temes d’actualitat i futur relacionats amb els ensenyaments econòmics que s’imparteixen tant als batxillerats com a l’ESO.

 

Des de ja fa uns anys els grup organitza un cicle anual de conferències adreçades als alumnes amb persones del món de l’economia i de l’empresa, com Arcadi Oliveras, Xavier Sala Martín, Santiago Niño Becerra, o empresaris com Xavier Berneda, director general de Munich, Xavier Costa, director general de Lékué o Cristóbal Colón, fundador de La Fageda. Les conferències es duen a terme a la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages, que cedeix els seus espais al col·lectiu docent per a les seves activitats.

 

Aquest grup està integrat actualment pels professors i professores Josep Purtí de la Joviat, Mercè Santasusagna de INS Francesc Ribalta de Solsona, Núria Planas de INS Guillem de Berguedà de Berga, Pep Berengueras de INS de Vic, Santiago Luna de INS Moianès i Txell Guillen i Carme Pintó de INS Cal Gravat de Manresa.

Economia

Conferències i xerrades anteriors

Xavier Costa
Xavier Costa

director general de Lékué

Cristóbal Colón
Cristóbal Colón

fundador de La Fageda

Xavier Sala i Martín
Xavier Sala i Martín

economista

Arcadi Oliveras
Arcadi Oliveras

economista

Xavier Berneda
Xavier Berneda

director general de Munich

Niño Becerra
Santiago Niño Becerra

economista