Preinscripció universitària

del 7 al 9 de febrer de 2017

En aquesta convocatòria, UManresa (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya) obre preinscripció per als estudis de grau en:

PODOLOGIA
DOBLE GRAU EN PODOLOGIA I FISIOTERÀPIA
ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES
EDUCACIÓ INFANTIL

 

 

L'accés als graus universitaris que imparteix UManresa, com a campus de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, també requereix formalitzar la preinscripció a través d'Accesnet.

 

Accesnet

 

 

 

 

 

 

 

Preinscripció

Tens dubtes sobre la preinscripció i els estudis a UManresa?

Responem algunes de les preguntes més freqüents per resoldre'ls.

On i quan puc fer la preinscripció universitària?

La preinscripció universitària és imprescindible per accedir a les universitats públiques catalanes i a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Es realitza a través del web Accesnet.

He d'ordenar les meves preferències a la preinscripció?

És important que, en fer la preinscripció, marquis com a primera opció la universitat i els estudis que t'interessen i que ordenis la resta per ordre de preferència. L'assignació definitiva de places tindrà en compte aquesta tria.

Quan sabré en quina universitat tinc plaça?

L'Oficina d'Accés a la Universitat informa sobre l'assignació de places a través del web Accesnet i també amb un missatge a través del mòbil.

Puc accedir a beques si estudio a UManresa?

Els alumnes matriculats a un grau d'UManresa que reuneixin els requisits poden accedir a les beques del Ministeri d'Educació i també a les beques pròpies UManresa (beques de col·laboració i UManresa-La Caixa).

Tens més dubtes?
contacta ara