Centre Internacional Formació Contínua


Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials
Màster Universitari en Fisioteràpia del Sistema Musculoesquelètic
Màster en Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor
Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de la Salut i Socials
Postgrau en Lideratge, Habilitats Directives i Desenvolupament Directiu en Organitzacions de Salut


El Centre Internacional de Formació Contínua (CIFC) gestiona i coordina l'oferta formativa de cursos, màsters i postgraus del campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). El seu objectiu és donar resposta a les necessitats de formació dels professionals qualificats per fer front a les demandes del món empresarial i el conjunt de la societat, més enllà dels estudis de grau.

 

En un entorn cada vegada més exigent i canviant, el coneixement ha esdevingut un factor decisiu d’adaptabilitat al món laboral. D’aquesta manera, la formació s’ha convertit en una activitat que es prolonga al llarg de tota la vida, ja  sigui per actualitzar coneixements, adquirir un grau més elevat d’especialització o per gaudir de l’acte d’aprendre.

 

Pel que fa a les organitzacions, l’àrea de formació i el desenvolupament del talent adopta un nivell cada vegades més estratègic i és per això que el CIFC es proposa impulsar propostes integrals i integradores, personalitzades i competencials que tinguin un doble impacte: per una banda, potenciar el compromís dels professionals en els seus objectius de millora continua i, per altra, afavorir una millora de l’excel·lència i la competitivitat en les empreses.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat