activitats per a famílies

Família Lab 0_6

adults i infants compartint curiositat

Totes les propostes són obertes i permeten funcionalitats i nivells de resolució diferents. En la mesura que sembli convenient, l’espai anirà evolucionant amb la introducció o modificació de les propostes, però mai tan ràpid com les vostres nenes i nens, que en els 6 primers anys de vida és quan més aprenen i més ràpidament de tota la seva evolució vital. 

ciència en família

Acompanya el teu fill o filla en la resolució autònoma dels reptes de ciència i experimentació del Lab 0_6 i gaudiu junts d'una estona d'exploració i descoberta.

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de l’adult  responsable, poden anar on volen, l’estona que volen i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

 

Adreçat a: nens i nenes de fins a 6 anys acompanyats d’un adult.

 

Durada: 1'5 hora

Horari: Diumenges de 10’00 a 11’30 i d’11’30 a 13’00

 

Preu:

- 5€ per nen/a

- 3€ a partir del 2n adult

Per tal de mantenir el clima confortable i de tranquil·litat que afavoreixi la concentració dels infants sense distractors i per a poder gaudir de l'espai en qualitat, limitem el nombre de nens i nenes que assisteixen simultàniament (màxim 25).

 

Si us voleu assegurar la plaça en el dia i hora que desitgeu, inscriviu-vos en aquest formulari (el formulari presenta les sessions dels propers quinze dies aproximadament i es va actualitzant en conseqüència)


ciència a les primeres edats

Xerrada per a famílies

 

Té sentit parlar de ciència a les primeres edats? Quin ha de ser el paper de l’adult  al costat d’un infant que investiga? Algunes idees i orientacions per a mantenir la curiositat dels nostres infants i afavorir el seu interès per entendre com funciona el món.

 

Adreçat a: famílies, AMPAs i altres col.lectius que ho sol.licitin.

 

Durada: 1h 30m.

 

Dates i condicions a concretar. 
Contacte: 93 875 73 88 / lab06@umanresa.cat