Activitat física a la Clínica Universitària

Deixa de banda el sedentarisme i apunta't a fer exercici físic a la universitat

La Clínica Universitària (CU+) proposa diferents activitats per a la comunitat universitària al llarg de tot el curs. El programa està dividit per trimestres i compta amb preus molt avantatjosos per als alumnes universitaris.

 

Per apuntar-te a un grup, cal fer-ho a la recepció de la CU+, al telèfon 93 875 73 10 o als correus cbernades@umanresa.cat o pgarcia@umanresa.cat.

  DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
8:00h     Hipopressius    
9:00h          
10:00h   Pàrkinson      
11:00h          
12:00h          
13:00h   Exercici físic intens     Córrer
14:00h          
15:00h          
16:00h          
17:00h   Activitat física suau      
18:00h Exercici físic saludable   Exercici físic saludable Grup de control motor - estabilització  
19:00h Prevenció de lesions de la carrera        
20:00h          

 

Grups exercici físic

GRUP ACTIVITAT FÍSICA SUAU
Treball del moviment, la consciència corporal i la postura, amb l´objectiu de millorar la salut, activant els diferents sistemes del cos i mantenir la vitalitat.
___
GRUP EXERCICI FÍSIC SALUDABLE
Treball del sistema cardiovascular, per millorar la capacitat aeròbica, i el sistema musculoequelètic, tant per millorar la força com la flexibilitat muscular. Intensitat mitja.
___
GRUP EXERCICI FÍSIC INTENS
Adreçat a persones iniciades, que busquin un treball cardiovascular intens, així com un control musculosquelètic i de desenvolupament de les capacitats físiques des de la perspectiva de la salut.

Grup corredors CU+

Si t´agrada sortir a córrer, fes-ho en grup i amb la supervisió d´una fisioterapeuta i entrenadora d´atletisme. Oferim dos grups segons nivell.

Grup de prevenció de lesions a la carrera

Indicat tant per aquells corredors novells com per persones que ja fa temps que practiquen aquesta activitat. Es treballarà la tècnica de carrera, correcció dels errors en la cursa, exercicis orientats a millorar les disfuncions habituals que es presenten en aquesta pràctica esportiva. Sessions dirigides per un fisioterapeuta i un podòleg.

Grup Control motor - estabilització

El dolor cervical, lumbar, d´espatlla, genoll... pot venir donat per un treball muscular deficitari i inadequat. L´objectiu d´aquest grup és millorar el to de la musculatura i aprendre a realitzar les tasques habituals de manera correcta i coordinada entre la musculatura d´aquestes zones.

Grup Hipopressius

El treball hipopressiu millora la postura, el to abdominal, prevé la incontinència urinària, i pot ajudar a prevenir àlgies lumbopèlviques.

Grup Pàrkinson

Programa de circuits intensius dissenyat per combatre els símptomes del Pàrkinson. Incorpora activitat intensiva, d'alt esforç i complexa tant física com cognitiva per a persones en les primeres etapes de la malaltia del Pàrkinson.

Grup Mindfulness

Mindfullness per a la gestió del dolor crònic: és un programa de 8 setmanes de durada que permet adquirir eines i estratègies que es poden utilitzar en el dia a dia per a realitzar una autogestió del dolor o malaltia crònica, i per tant a millorar la qualitat de vida. Obert a tothom.
___
Programa de Mindfullness per estudiants: pensat per tal d’obtenir recursos per gestionar l’insomni, el dèficit d’atenció, afrontar una prova avaluativa... Format de píndola quinzenal.

*Si tens ganes de fer alguna activitat però no et van bé els horaris que proposem, digue’ns-ho i intentarem aglutinar persones amb necessitats similars.

Running

informació i inscripcions

Recepció de la Clínica Universitària
Avinguda Universitària, 8-10
08242 Manresa
T. 93 875 73 10
cbernades@umanresa.cat
pgarcia@umanresa.cat